2421088811 info@gasgroup.gr

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ

πληρεί όλες τις προϋποθέσεις εγκατάστασης και συντήρησης συσκευών υγραερίου (G.P.L.) και φυσικού αερίου C.N.G.

Το συνεργείο της Gas Group Pelagiadis πληρεί όλες τις προϋποθέσεις εγκατάστασης και συντήρησης συσκευών υγραερίου (G.P.L.) και φυσικού αερίου C.N.G. καθώς και για όλες τις μηχανικές εργασίες του κινητήρα του οχήματος σας.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση υγραερίου (LPG) ή φυσικού αερίου (CNG) γρήγορα και με ασφάλεια! Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να σας παράσχουμε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πιστοποίηση της συσκευής και τον έλεγχο του ΚΤΕΟ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 50%

Μειώστε το κόστος μετακίνησης σας στο μισό!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για δύο χρόνια.

2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Σας δίνουμε 2 χρόνια γραπτή εγγύηση!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Το παραδίδουμε περασμένο και από ΚΤΕΟ.

AFTER SALES SERVICE

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤAΣΤAΣΗ ΤΟΥ LPG

Εγκατάσταση του LPG /CNG είναι μια επένδυση που κάνει γρήγορα την απόσβεση.

Η οικονομία χρημάτων είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα της υγραεριοκίνησης. Μπορεί η κατανάλωση ενός υγραεριοκίνητου οχήματος να είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με αυτήν ενός βενζινοκίνητου, όμως το κόστος του LPG ανά λίτρο είναι σχεδόν το μισό από αυτό της αμόλυβδης/λίτρο. Έτσι, με τα ίδια χρήματα διανύεις περισσότερα χιλιόμετρα και έχεις άμεσο όφελος στον οικογενειακό προϋπολογισμό έως και 50%.

Για να το θέσουμε απλά: Μπορεί να δαπανήσετε το ίδιο ποσό για ανεφοδιασμό, αλλά θα διαλύεται πολύ περισσότερα χιλιόμετρα.

Αυξάνει την αυτονομία

Η αυτονομία ενός οχήματος με κιτ υγραερίου εξαρτάται από τις διαστάσεις της δεξαμενής που τοποθετείται. Η επιλογή του τύπου της δεξαμενής μπορεί να γίνει με βάση τη χρήση του οχήματος, για να ωφεληθεί ο χώρος φόρτωσης ή η αυτονομία κίνησης του οχήματος. Αναφορικά με την κατανάλωση, ένα μικρομεσαίο με κιτ υγραερίου καταναλώνει περίπου 1 λίτρο LPG για κάθε 10 χιλιόμετρα. Τα σπειροειδή ρεζερβουάρ «βγαίνουν» σε διάφορες διαστάσεις και έτσι, με ένα ρεζερβουάρ όγκου 40 λίτρων, μπορεί κάποιος να διανύσει απόσταση, περίπου, 350 χιλιομέτρων (δεν γεμίζει στο 100%). Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αυξήσει την αυτονομία του οχήματός του, μπορεί να τοποθετήσει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, κυλινδρικού τύπου, χωρητικότητας 90 λίτρων (πραγματικά 72 λίτρα), που δίνει στο όχημα αυτονομία 600 περίπου χιλιομέτρων. Και έτσι, μαζί με τη βενζίνη, η αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 χιλιόμετρα.

ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Το υγραέριο, επειδή δεν περιέχει μόλυβδο, έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την καλύτερη και καθαρότερη καύση που συνεπάγεται εσωτερικά μέρη με μικρότερες τριβές και άρα, μεγαλύτερη μακροζωία του κινητήρα.

Το υγραέριο θεωρείται σήμερα το καθαρότερο ορυκτό καύσιμο. Η καύση του εκπέμπει έως και 12% λιγότερο CO2

Το βασικό πλεονέκτημα του υγραερίου είναι ότι, διαθέτει χαμηλή περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα, αέριο το οποίο έχει ενοχοποιηθεί ως ο βασικός υπαίτιος για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Υπολογίζεται λοιπόν ότι, ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιεί υγραέριο, εκπέμπει περίπου 12% μικρότερες ποσότητες CO2, μέχρι και 80% λιγότερα οξείδια του αζώτου, 20% με 40% λιγότερους υδρογονάνθρακες και αντίστοιχα μειωμένη ποσότητα μονοξειδίου του άνθρακα, σε σύγκριση με το αν η καύση γινόταν με βενζίνη. Πλεονεκτήματα όμως υπάρχουν και έναντι των πετρελαιοκινητήρων που εκπέμπουν έως και 95% μεγαλύτερες ποσότητες σωματιδίων. Συγκρινόμενο με ένα όχημα diesel, ένα υγραεριοκίνητο όχημα συνήθως εκπέμπει περίπου την ίδια ή λίγο παραπάνω ποσότητα CO2, όμως ταυτόχρονα εκπέμπει πολύ λιγότερα σωματίδια και Nox, αν το όχημα diesel δε διαθέτει σύγχρονα συστήματα επεξεργασίας των καυσαερίων, όπως φίλτρα κατακράτησης μικροσωματιδίων (DPF), οξειδωτικό καταλύτη, σύστημα ανακύκλωσης των καυσαερίων (EGR) κ.τ.λ.

h

Σημείωση ασφαλείας

Για την σωστή και ασφαλή εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων υγραερίου στο αυτοκίνητό σας, ζητάτε πάντα από το συνεργείο που επιλέξατε τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 24210 89188 για να λύσουμε όποιες απορίες έχετε σχετικά με την υγραεριοκίνηση ή για να κλείσετε ραντεβού και να αρχίσετε να κινήστε οικονομικά!